Szerző |
RE: Glock problémák! |
wrtzp
Tag
Regisztrált: 01.01.70 |
Elküldve: 2012.08.10 22:21 |
|
|
köszi |
|
Szerző |
emmett
Tag
Regisztrált: 15.04.12 |
Elküldve: 2012.08.10 20:24 |
|
|
a kések, e-tool menben balra megtalálod (kés)
tudna valaki abban segíteni, hogy a markolatában milyen fémb?l van, és hogy rozsdásodik-e az a fémhenger?( bár szerintem nem rozsdásodik, csak biztos ami biztos) |
|
Szerző |
wrtzp
Tag
Elküldve: 2012.08.09 10:02 |
|
|
mi az a glock 81 |
|
Szerző |
emmett
Tag
Elküldve: 2012.08.08 18:55 |
|
|
Na, sikerült
Egy kés pengéjét sikerült szépen becsúsztatni és kiszedni a kupakot |
|
Szerző |
RE: glock kés |
emmett
Tag
Elküldve: 2012.08.08 18:44 |
|
|
Sziasztok!
Neem igazán tudom, hogy hova írjak,de nekem probléma, úgyhogy ide irok
Most vettem egy glock 81 et,nagyon jó.
A problémám az lenne, hogy hogyan lehet a kupakot az aljárol kiszedni a markolatból?
( lehet?leg ugy, hogy ne barmoljam szét a m?anyagot) |
|
Szerző |
hundevil
Tag
Regisztrált: 24.08.07 |
Elküldve: 2012.06.05 16:49 |
|
|
DokiSergeant írta:
Az egyik TEK-es cimborám azt mondta, hogy egyesek a szánakasztó küls? részét levágják, így a fogás mindegy, mert a szán hátul akad, de tárcserénél csak ráfogással tudod a fegyvert újratölteni.
Már bocsáss meg de jó nagy marha ... tanulja meg inkább a helyes fegyverfogást |
|
Szerző |
DokiSergeant
Tag
Lakóhely: Ózd
Regisztrált: 23.11.10 |
Elküldve: 2012.06.03 23:16 |
|
|
Nekem is ez volt a problémám. Nekem Glock 23 Gen. 4.-esem van. Annyi volt, hogy lövésnél, akaratlanul lefogtam a szánakasztót... Figyelj erre oda és annyi! Az egyik TEK-es cimborám azt mondta, hogy egyesek a szánakasztó küls? részét levágják, így a fogás mindegy, mert a szán hátul akad, de tárcserénél csak ráfogással tudod a fegyvert újratölteni.
Ha minden kötél szakad... |
|
Szerző |
Orion
Tag
Regisztrált: 01.07.07 |
Elküldve: 2012.05.23 11:43 |
|
|
Szerintem is az a "baj", hogy ráfogsz a szánakasztóra. Ha így pontosak a találatok akkor nem akkora gond. Inkább pontos találat, és néha elölmaradó szán, mint fordítva. |
|
Szerző |
busznyi
Tag
Regisztrált: 03.02.10 |
Elküldve: 2012.05.23 10:17 |
|
|
Tudom lehet banális a felvetés de nem lehet, hogy rá fogsz lövés közben a szánakasztóra? Nekem egy id?ben fojton oda csúszott a kezem aztán meg pislogtam mért nem akad hátúl. |
|
Szerző |
vilus
Tag
Lakóhely: Dunaújváros
Regisztrált: 09.09.09 |
Elküldve: 2012.04.25 15:17 |
|
|
Szerintem, nem lehet nagy gondja, mivel garanciális így vidd vissza és szerintem orvosolják a problémát pillanatok alatt. Próbáld ki másik tárral, nekem volt hogy egy régi tárral ugyan ezt csinálta, de csak ritkán. |
|
Szerző |
RE: Gen 4 17-es |
Legend
Tag
Regisztrált: 11.04.12 |
Elküldve: 2012.04.25 08:49 |
|
|
Sziasztok Glock barátok.
Els? hozzászólásom itt nézzétek el ha már esetleg volt téma, de én nem találtam.
Vásároltam egy Glock 17-est, 4 gen-t, most van benne olyan 500 lövés és azt tapasztaltam hogy üresre lövésnél a szán nem mindig akad meg hátul. Mi lehet a gond? Próbáltam több fajta l?szerrel, a probléma megmarad, hol s?r?bben hol ritkábban.
Válaszotokat el?re is köszönöm. |
|
Szerző |
RE: Glock 19 |
vilus
Tag
Elküldve: 2012.04.14 15:46 |
|
|
Értem, akkor ha felétek járok beugrok egy orvosira..
Köszönöm . |
|
Szerző |
glock
Adminisztrátor
Lakóhely: Szigetszentmiklós Pet?fi u. 5/a
Regisztrált: 25.04.07 |
Elküldve: 2012.04.12 11:00 |
|
|
vilus írta:
Üdv Glockerek !
Vettem egy GEN 3-as Glock 19-est. El?tte egy GEN 2-es 17-es volt a birtokomban.
Tegnap kimentem a l?térre hogy ha már megvan akkor ki is kéne próbálni, gyakorolni kicsit. Azt vettem észre , hogy a hüvelyt pár lövésenként a fejemre, az arcomra dobálja Érdekes volt.... Mi lehet a hiba oka ? Hogyan lehet orvosolni a problémát ?
Üdv: V.J
A vezérl?tömb vagy hüvelyvonó tuning vagy hibás, attól van. Ha bejösz vele az M-Zéroba megoldjuk!
Kurucz Miklós ct.
e-mail: kurucz@glock.hu
Web: www.mzero.eu
www.avsvision.eu |
|
Szerző |
RE: Glock 19 |
vilus
Tag
Elküldve: 2012.04.12 08:50 |
|
|
Üdv Glockerek !
Vettem egy GEN 3-as Glock 19-est. El?tte egy GEN 2-es 17-es volt a birtokomban.
Tegnap kimentem a l?térre hogy ha már megvan akkor ki is kéne próbálni, gyakorolni kicsit. Azt vettem észre , hogy a hüvelyt pár lövésenként a fejemre, az arcomra dobálja Érdekes volt.... Mi lehet a hiba oka ? Hogyan lehet orvosolni a problémát ?
Üdv: V.J |
|
Szerző |
RE: Glock tisztítása |
Tabi007
Tag
Lakóhely: Szlovákia Tornalja
Regisztrált: 11.01.08 |
Elküldve: 2012.01.05 19:02 |
|
|
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GGygXfNYW5w |
|
Szerző |
quinn
Tag
Regisztrált: 04.01.10 |
Elküldve: 2011.12.12 09:15 |
|
|
Ha tisztítom, akkor mindig szétszedem a strikert is. nem a kosz a gondja, láttam ennél már sokkal retkesebb glockot is, ráadásul közvetlenül tisztítás után produkálta a jelenséget. valamint nem egyedi a problémám, ezért kérdezem, hátha volt már ilyen valakinek. Az üt?szegbiztosító ilyenkor nemigen játszik, mivel az újratöltés végén a billenty? még hátul van, tehát a biztosító még nem biztosít. a gond valahol a connector környékén lesz, valamiért az elsüt?emel? nem megy vissza alaphelyzetbe, így nem fogja meg a strikert.... |
|
Szerző |
wrtzp
Tag
Elküldve: 2011.12.10 20:42 |
|
|
helló
legálisan vásárolt sorozat löv? glock? hol itt a probléma? ha rá jössz mi okozza szólj én is rakok a sajátomba...)))) |
|
Szerző |
Sogron
Tag
Lakóhely: Pilis
Elküldve: 2011.12.09 17:29 |
|
|
Szia!
Nos, én azonnal elvinném a fegyvert az M-Zero-ba, mivel ez elég jelent?s probléma. Ha így els?re tippelnem kellene, akkor azt mondanám, hogy az üt?szegszerkezeteddel lehet gond, ugyanis elvileg nem adható le lövés, amíg újra teljesen meg nem feszül az üt?szeg és el?re nem csap. Ráadásul ezt szavatolja az üt?szegbiztosító is. Ugye kivetted már az üt?szeget a fegyver szánjából és megtisztítottad annak a helyét? Mert ha nem, akkor elképzelhet? az is, hogy ott van szennyez?dés és az el?re csapó üt?szeg ott meg is akad, így a következ? reteszeléskor egyszer?en nem mozdult vissza az alaphelyzetbe az üt?szeg és kiállva a t?zfalból, rácsap a csappantyúra. Ez esetben csak tisztítást igényel a probléma. |
|
Szerző |
quinn
Tag
Regisztrált: 04.01.10 |
Elküldve: 2011.12.09 03:43 |
|
|
Sziasztok
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mit?l l? a GLOCK 17-em újonnan rögzített 2-es sorozatokat néha (kb. minden 20. lövés duplán megy ki)? Tapasztaltam már ilyet, két másikon is, csak az nem a sajátom volt, most hogy az enyém csinálja, szeretném kijavítani a problémát... Dzsuva nemigen lehet, mert mindig ki van pucolva. |
|
Szerző |
hummer
Tag
Regisztrált: 13.09.10 |
Elküldve: 2011.02.08 17:30 |
|
|
Hello!
Ok. Köszönöm szépen a segítséget. Megnyugodtam, hogy nincs semmi gond, és remélem ez így is marad. |
|