Szia!
Áhhh, szerintem is felejtsd el a 20.-ast. L?szert kb. sehol nem kapsz hozzá. Amit én személy szerint javasolni tudnék neked az a .40-es kaliber. Az FMJ l?szer ára olyan 80 Ft/db. Ez árban még mindig inkább a 9X19 felé hajlik mint a .45 ACP felé. A megállító ereje, pedig szinte azonos a .45 ACP-vel, de jobb az áthatoló képessége. Illetve a tárban is több l?szer fér bel?le. Ha én most vennék fegyvert akkor megint csak G23-ast vennék...
Hatalmas öngól lenne egy 20-as. Ha már a vásárlásnál is anyagi korlátok vannak, javaslom a 17-es beszerzését. Szép egy nagy kaliber? pisztoly, de etetni sokkal drágább, mint a "kistesót", annak pedig, hogy lövés nélkül, csak "díszelegjen" valahol nem sok értelme van.
"A" verzió
1; Google: fegyverboltok Budapesten
2; eredmény megtekintése
3; az ott fellelt honlapok átnézése, telefonszámok felhívása
4, ha nincs eredmény, akkor a keresési feltételek b?vítése pl.: pest megyére
5; addig folytatni vagy a b?vítést, vagy az ismétlést amíg eredményre nem vezet a keresés......
"B" verzió
Hirdetést feladni, pl.:itt.
"C" verzió
Boltba bemenni (M-ZÉRO FEGYVER ÉS VADÁSZBOLT
H-2310 Szigetszentmiklós, Pet?fi út 5/a), venni egy újat, elkönyvelni költségként (hamár szolgálati fegyver lesz)..... Bár ehhez nem értek!!!!
Igen nem egy népszer? darab a 21 es, ám ami még mellette szól, hogy amiket mégis eladnak az igen hamar elkel. Amit itt a fórumon hírdettek az is egy két nep alatt elkelt.
Szerintem itt van a legnagyobb esélyed rá, de persze el?fordulhat máshol is. Talán érdemes még a Frommernél érdekl?dni, régebben láttam náluk!
Köszönöm az információkat fiúk. Igazad van ami a 21-est illeti, eredeti szándékom nekem is az volt, hasonló okból, a .45 azért mégiscsak .45... Csak vért izzadva sem találtam árban is elfogadható használt darabot eladót, zömében 19, 17-esek. Ez az egy 20-as volt csak, ami majdnem közelíti a .45 kalibert. Ha van esetleg tippetek hogy merre tudnék szétnézni használt 21-es ügyében, akkor még azt is nagyon megköszönném!
Janko125 írta:
Kedves Otto!
Teljes mértékben osztom az el?ttem szóló véleményét. Nekem 21. es em van, és nagyon szeretem, de ha sokat l?sz majd vele azt sajna igen költséges etetni, arról nem is beszélve, én pl. egy vidéki nagyvárosban lakok ( megyeszékhely ) és van hogy két hetet várok a l?szer beszerzésére. Pedíg ez még nem is olyan különleges! Ha jól tudom pl a G.A.P modellt nem is adják el málunk, mert annak egyszer?en beszerezhetetlen a l?szere! Szerintem ha sok puff lesz érdemes 17 est venni mert gazdaságos, már 60ft tól van. Nagyon jó a 22 es, és ugyanazt a megállító er?t tudja mint a 21, ráadásul 15 ös tárral. Itt l?szer ár szerintem nem dominál annyira, 100.- vagy 120.- majdnem egál. Én azért vettem mégis 21 est mert az azért mégis csak .45 ös ! És bár nálunk nincs, ( csak Érden ) oroszlán, ezzel elég egyszer jól célozni!
Teljes mértékben osztom az el?ttem szóló véleményét. Nekem 21. es em van, és nagyon szeretem, de ha sokat l?sz majd vele azt sajna igen költséges etetni, arról nem is beszélve, én pl. egy vidéki nagyvárosban lakok ( megyeszékhely ) és van hogy két hetet várok a l?szer beszerzésére. Pedíg ez még nem is olyan különleges! Ha jól tudom pl a G.A.P modellt nem is adják el málunk, mert annak egyszer?en beszerezhetetlen a l?szere! Szerintem ha sok puff lesz érdemes 17 est venni mert gazdaságos, már 60ft tól van. Nagyon jó a 22 es, és ugyanazt a megállító er?t tudja mint a 21, ráadásul 15 ös tárral. Itt l?szer ár szerintem nem dominál annyira, 100.- vagy 120.- majdnem egál. Én azért vettem mégis 21 est mert az azért mégis csak .45 ös ! És bár nálunk nincs, ( csak Érden ) oroszlán, ezzel elég egyszer jól célozni!
Szia.Amennyire én jól tudom, akkor idehaza meglehet?sen problémás, és drága hozzá l?szert kapni. Kafferbivaly, oroszlán, elefánt, jaguár, orszarvú, de még talán a medve is eléggé kuriózum magyarföldön. Ergo felesleges ilyen ritka, és nagy kaliberben gondolkozni. De ha mégis, akkor ott a 21-es. Véleményem szerint, ha már teljes tokméretben gondolkozol, akkor 22, vagy 17. Mindkett?höz "bármelyik" fegyverboltban
van muníció. Teljesítményadatokat, összehasonlításokat garmadával dob ki a google. Pl: http://en.wikipedia.org/wiki/Glock Amúgy az FBI kérésére lett "kitalálva" ez a kaliber, de már ?k sem ezt használják. Pedig ott bármilyen kalibert rendszeresíthetnének.....
Üdvözletem minden fórumozónak!
Er?sen gondolkodom egy Glock 20-as vásárlásán, de sajnos meglehet?sen kevés ismerettel rendelkezem a kalibert illet?en. Aki teheti kérem írjon ide nekem tapasztalatokat. véleményeket a fegyverr?l és a kaliberr?l is. Használatát tekintve hivatásos vadászi, erdészi szolgálati l?fegyverként lesz alkalmazva.
El?re is köszönöm mindenkinek a segítséget!
anti 2020.07.29 22:08 Sziasztok! Valaki tud ajánlani Glock 17-hez megfizethető IPSC tokot? És hol rendelhetem meg?
Köszönettel a segítséget!
Tomi Glock 2020.01.13 14:44 Van raktáron. Kérlek hívd a boltot a 24 / 465 373-on
theeba 2020.01.04 20:03 Üdvözlet! G41 Gen4 várható e a közeljövőben, ha igen, milyen árban lesz a 34-hez képest?
glock 2019.12.24 15:25 Szia Olivér! Sajnos nem lesz olcsó! IWA magasságában lesz hozzáférhető, jelezzük a glockshop.hu oldalon is!
olivers 2019.12.22 14:16 Sziasztok! A glock44-re mikortol lehet előfizetni? Illetve mikor várhato az érkezése? Ha van info én jelentkeznék az árával amint lehet! Kérem üzenjetek ha tudtok vmi biztatot!