Szerző |
RE: Fegyver viselése nyáron... |
DokiSergeant
Tag
Lakóhely: Ózd
Regisztrált: 23.11.10 |
Elküldve: 2012.04.30 21:45 |
|
|
Köszönöm szépen a segítséget!
Rögtönzött megoldásként vettem egy egyszer? övtáskát és most abban hordom, de ha majd valahol ráakadok egy rendes fegyver övtáskára, akkor szerintem majd beruházok egyre.
Ez a kis mezei övtáska is azért jó, mert a viselésim is benne van és tényleg... póló nélkül is frankón m?ködik!
Mégegyszer, köszönöm szépen!
Ha minden kötél szakad... |
|
Szerző |
Sogron
Tag
Lakóhely: Pilis
Regisztrált: 01.01.70 |
Elküldve: 2012.04.30 10:20 |
|
|
Nem tudom, hogy milyen ruhát hordasz nyáron, de ha egyszer? rövidnadrágot, aminek nem merevített, vagy szövet keménység? a dereka, esetleg nem hordasz övet, akkor a bels? tokot leginkább el is felejtheted. Egyrészt le fogja húzni rólad a nadrágot, másrészt ki fog esni tokostól a fegyver. A legjobb megoldás az övtáska. Ebb?l kapható olyan, amiben kifejezetten fegyver tárolására alkalmas rekesz is van. Okos kis dolog, mert egyetlen mozdulattal nyitható a táska, és máris kézben van a fegyver. Ráadásul akkor is viselheted, ha mondjuk nincs rajtad póló. Szintén el?nye, hogy a fegyver védve van a nedvességt?l, ugyanis a felületkezelésnek leginkább nem az árt, ha b?r tokban hordod, és nem is az, ha dörzsöl?dik a széle, hanem ha közvetlenül a testedhez ér, ugyanis ilyenkor érintkezik az izzadsággal, ami meg ugye odaver a barnításnak rendesen. Pláne hosszú távon. A személyes tapasztalatom az is, hogy ha a fegyver közvetlenül a b?rödhöz ér, az rövid id? alatt kényelmetlenné válik, mert a test melegét átvev? fém izzadásra ingerel, és kipirosítja a b?röd. |
|
Szerző |
busznyi
Tag
Regisztrált: 03.02.10 |
Elküldve: 2012.04.27 21:59 |
|
|
Én is "mániákusan" vigyázok a fegyveremre de els? a kényelem. Egyik barátom mondogatja "ezeket háborúra tervezték". Eszerint is kellene bánni velük még ha nehéz is :-) |
|
Szerző |
DokiSergeant
Tag
Elküldve: 2012.04.27 08:05 |
|
|
Igen, Igazad van! De azért a lehet?ségekhez képest igyekszem óvni.
Doki.
|
Szerző |
hundevil
Tag
Regisztrált: 24.08.07 |
Elküldve: 2012.04.26 23:08 |
|
|
Hi
Ha makulátlan fegyvert akarsz akkor tartsd a dobozában
A fegyver élei id?vel és sok gyakorlással kopnak , ha hordod kopik. Koptasd a bels? tokot a szerint válaszd ki , hogy melyik a legkényelmesebb és legbiztonságosabb számodra.
hundevil |
|
Szerző |
Fegyver viselése nyáron... |
DokiSergeant
Tag
Elküldve: 2012.04.26 13:06 |
|
|
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni a következ? dologban.
Jön a jó id?, egyre kevesebb ruhára van szükség és ugye a fegyvert rejteni kell.
Én személy szerint egy Glock 23-as büszke tulajdonosa vagyok, ami ugye compact méret? fegyver.
Kabátos id?ben, hozzá való Blackhawk tokot használok, de nyárra nem tudom mit kellene. Gondolkodtam, övtáskás megoldáson, de az nem tudom mennyire lenne jó ötlet.
Azonban ott vannak még a bels? tokok.
A bels? tokokat illet?en az érdekelne, hogy a fegyver felületkezelését melyik anyag óvja jobban? Azt tudom, hogy a b?r nem igazán jó neki, de annak is a bolyhos, vagy a sima fényes része bántja jobban a felületkezelést?
Gondolkodtam még szövet bels? tokra is, de err?l sincs infóm, hogy mennyire gyilkolja a felületkezelést.
A megtisztel? válaszokat el?re is köszönöm!
Üdv. Doki.
|