Szerző |
RE: Glock |
hbalazska
Tag
Lakóhely: Big City
Regisztrált: 22.06.09 |
Elküldve: 2009.08.16 13:15 |
|
|
[quote]Snapper írta:
Hello! Most kajak igazi fegyok?
Miért mit vártál meleg hógolyót?
Ez nem airsoft oldal...
"Mess with the best , die like the rest..."
Szerkesztette: glock - 2009.08.23 21:48 |
|
Szerző |
RE: :: |
Snapper
Tag
Regisztrált: 14.08.09 |
Elküldve: 2009.08.14 17:43 |
|
|
Hello!
Szerkesztette: glock - 2009.08.23 21:40 |
|
Szerző |
RE: Glock Kupa 2009 |
SteadyMan
Tag
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 14.08.09 |
Elküldve: 2009.08.14 12:50 |
|
|
Sziasztok!
Érdekl?dni szeretnék a "Glock Kupa 2009" rendezvénnyel kapcsolatban mint Glock szimpatizáns és remélem egyszer mint Glock 17 (34?) tulajdonos.
1. Csak regisztrált versenyz?ként lehet résztvenni az eseményen, vagy szívesen láttok néz?ket is, ha van ennek értelme és módja?
2. A lebonyolítás mellett lesz arra lehet?ség, hogy különböz? Glock típusú fegyvereket ki lehessen próbálni? (Vagy legalább megnézni ?ket egymáshoz képest?)
Üdv: SteadyMan |
|
Szerző |
glock
Adminisztrátor
Lakóhely: Szigetszentmiklós Pet?fi u. 5/a
Regisztrált: 25.04.07 |
Elküldve: 2009.08.12 18:45 |
|
|
hbalazska írta:
Elküldtem az adatokat! A hüvelyvonós dolog majd kés?bb lesz aktuális, mert gondolom Szigetszentmiklósra kellene kimenni és az most id?hiányában nem megy egyenl?re
Közben még annyi merült fel, hogy az els? irányzék olyan mintha mozogna jobbra balra. Ez el?fordulhat, kikophatott? A fém irányzékra csere gondolom nem nagy kunszt egy fegyvermesternek. Csak annyi a kérdésem végülis, hogy az is lötyöghet e és , hogy elöl hátul cserélni kell vagy elég csak az els?t.
köszi és bocs a sok hülye kérdésért
Az eredeti m?anyag el?re pár száz FT. Te is ki tudod cserélni, a hüvelyvonót is nem nagy ügy. De ha ellátogatsz a boltba egyéb dolgokat is meg tudsz nézni ötletet adva a családnak ajándék ügyben!!
Kurucz Miklós ct.
e-mail: kurucz@glock.hu
Web: www.mzero.eu
www.avsvision.eu |
|
Szerző |
RE: gyári szám |
hbalazska
Tag
Elküldve: 2009.08.10 21:21 |
|
|
Elküldtem az adatokat! A hüvelyvonós dolog majd kés?bb lesz aktuális, mert gondolom Szigetszentmiklósra kellene kimenni és az most id?hiányában nem megy egyenl?re
Közben még annyi merült fel, hogy az els? irányzék olyan mintha mozogna jobbra balra. Ez el?fordulhat, kikophatott? A fém irányzékra csere gondolom nem nagy kunszt egy fegyvermesternek. Csak annyi a kérdésem végülis, hogy az is lötyöghet e és , hogy elöl hátul cserélni kell vagy elég csak az els?t.
köszi és bocs a sok hülye kérdésért
"Mess with the best , die like the rest..."
Szerkesztette: hbalazska - 2009.08.10 21:22 |
|
Szerző |
glock
Adminisztrátor
Elküldve: 2009.08.09 12:15 |
|
|
rettenet78 írta:
engem is érdekelne az évjárat és a sorozatszám közötti összefüggés
A gyártási id?t meg tudjuk adni. a gyári számot és a cs?far oldalán lev? három betüt küldd el az info@glock.hu címre és visszaküldöm az év, hónapot.
Kurucz Miklós ct.
www.avsvision.eu |
|
Szerző |
glock
Adminisztrátor
Elküldve: 2009.08.09 12:14 |
|
|
hbalazska írta:
Sziasztok!
nem rég vásároltam a Glock 17-esemet. olyan kérdésem lenne, hogy a "töltöttség jelz?" csak az újabb modellekben van ( http://glock.hu/images/Toltottsegjelzo.jpg) vagy opcionális dolog?
Mert, hogy az enyém a régi tokos verzió (nem biztos, hogy emiatt) és ezen ez a "funkció" nem m?ködik
Továbbá van hozzá egy új meg egy gyári tár és a 2 közt az a különbség, hogy a gyári darab az tudja azt, hogy csak 5 l?szer alatti mennyiségnél csúszik ki az újnál viszont mindegy mennyi van benne mindig kicsúszik, ha kioldom a tárat. Ez vajon miért van? (én úgy tudtam, hogy mindegyik tár olyan,mint az én régim) Ja és a zsír új tár nem ragad meg rendesen(ki nem esik csak lötyög picit) a gyári tártartóban a régi meg hibátlanul..
A végére még annyi , hogy ha valaki esetleg meg tudja mondani a gyári sorozatszámból mondjuk ,hogy mikori gyártás lehet a fegyver írjon egy privátot.
Köszönöm el?re is a válaszokat.
Üdv B.
Szia Balázska!
Csak az új tokos Glockok hüvelyvonója van ellátva töltöttség jelz?vel. Ha akarsz ilyet ki tudjuk cserélni, az árlistánál megtalálod az aktuális árat.
A tárat is átdolgozták, ki kell esnie gombnyomásra, a régieknél volt hogy nem.
A gyártási id?t meg tudjuk adni. A gyári számot, és a cs?far oldalán lev? három betüt küldd el az info@glock.hu címre, és visszaküldöm az év, hónapot.
Kurucz Miklós ct.
www.avsvision.eu |
|
Szerző |
Blue-MOD
Tag
Lakóhely: Tatabánya
Regisztrált: 07.08.09 |
Elküldve: 2009.08.09 10:47 |
|
|
slomo74 írta:
Tiszteletem mindenkinek !
Ha esetleg valaki tud glock gáz riasztö fegyvert,
kérem értesitsen engem a slomo74@gmail.com email cimen.
Elörre is köszönök minden segitséget.
slomo74
Mint korábban lett emlitve az olasz BBM GAP hasonlit a legjobban egy G17-re ... potom ár (kb 20E HUF) - gagyi min?ség.
A második versenyz? ami nem került emlitésre az a Geco P217. Kisebb a megjelenés h?sége a BBM-hez viszonyitva, de m?szaki tartalma miatt messze kiemelkedik az ÖSSZES ma forgalmazott GRP-k közül is. Egyetlen "szépséghibája", hogy az ERMA cég megsz?nése miatt több mint 10 éve nem gyártják, igy csak gy?jt?k vitrinjeib?l leht mekaparintani néha egyet-egyet. Az ára átlagosan 250 - 400 Euro között szokott mozogni állapot és tartozékok függvényében (e-Gun-on nyomon lehet követni egy-egy licitálást)
A harmadik megoldás ami szintán nem az olcsó kategóriába tartozik, hogy "találsz" egy G17 LEP-et, ami kb olyan ritka mint a fehér holló.
Szerkesztette: Blue-MOD - 2009.08.09 10:49 |
|
Szerző |
rettenet78
Tag
Regisztrált: 04.12.08 |
Elküldve: 2009.08.06 13:56 |
|
|
engem is érdekelne az évjárat és a sorozatszám közötti összefüggés |
|
Szerző |
RE: G17 |
hbalazska
Tag
Elküldve: 2009.08.04 22:43 |
|
|
Sziasztok!
nem rég vásároltam a Glock 17-esemet. olyan kérdésem lenne, hogy a "töltöttség jelz?" csak az újabb modellekben van (http://glock.hu/images/Toltottsegjelzo.jpg) vagy opcionális dolog?
Mert, hogy az enyém a régi tokos verzió (nem biztos, hogy emiatt) és ezen ez a "funkció" nem m?ködik
Továbbá van hozzá egy új meg egy gyári tár és a 2 közt az a különbség, hogy a gyári darab az tudja azt, hogy csak 5 l?szer alatti mennyiségnél csúszik ki az újnál viszont mindegy mennyi van benne mindig kicsúszik, ha kioldom a tárat. Ez vajon miért van? (én úgy tudtam, hogy mindegyik tár olyan,mint az én régim) Ja és a zsír új tár nem ragad meg rendesen(ki nem esik csak lötyög picit) a gyári tártartóban a régi meg hibátlanul..
A végére még annyi , hogy ha valaki esetleg meg tudja mondani a gyári sorozatszámból mondjuk ,hogy mikori gyártás lehet a fegyver írjon egy privátot.
Köszönöm el?re is a válaszokat.
Üdv B.
"Mess with the best , die like the rest..." |
|
Szerző |
rettenet78
Tag
Regisztrált: 04.12.08 |
Elküldve: 2009.07.15 19:35 |
|
|
slomo!
Ne gatyázz, hanem fektess be egy éles csúzliba!!!! |
|
Szerző |
glock
Adminisztrátor
Elküldve: 2009.07.14 21:06 |
|
|
slomo74 írta:
slomo74
Nehogy félreértés essék! A Glock nem gyárt gázpisztolyt. A Glockra hasonlító gázpisztoly olasz, de az ára is elárulja nem rendelkezik a Glock tulajdonságaival.
Kurucz Miklós ct.
www.avsvision.eu |
|
Szerző |
Glock |
slomo74
Tag
Regisztrált: 12.07.09 |
Elküldve: 2009.07.12 14:49 |
|
|
slomo74 |
|