Navigáció
Verseny
Szabályzat

A GLOCK-ról
Cégtörténelem
Filozófiánk
Safe Action rendszer
Biztonsági rendszer
Tartóssági teszt
Egyszerű felépítés, megbízható működés

Cikkek
Rendezvényeink
Részvételünk rendezvényeken
Kiállítások

Termékek
Kézifegyverek
Tartozékok
Kések és E-Tool
Felszerelés, Ruházat

Archívum
Hírek archívum
GLOCK Kupák

Aktivitás
Fórum
Feliratkozás a hírlevélre

Linkek
GY.I.K.
Szabályzat
Véletlen kép

2008.10.04 II. Glock Kupa, Klettner Tamás és a résztvev?k képei.
Pontos időoff
Eseménynaptár
Január
KeSzCsSzoVa
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Bejegyzés
Kattints ide a többiért
Következő öt bejegyzés
Mai névnapos
Ma 2025. január 13. hétfő,
Veronika napja van.
Holnap Bódog napja lesz.
Legutóbbi látogatók
sosek 1 hete
sagizoltan001 4 hete
barkogy 4 hete
Peti859 7 hete
JohnKramer 7 hete
cappie 8 hete
feketszol 9 hete
vonsipi10 hete
mohaga7613 hete
gyzhun13 hete
Fórumtéma megtekintése
MZERO.EU, GLOCK.HU | Glock fegyverek és lövészek | Cseveg?
Oldal: 1 / 2 1 2 >
Szerző RE: Glock
busznyi
Tag

Regisztrált: 03.02.10
Elküldve: 2011.11.25 19:42
Sziasztok!

Látom nem nagyon pörög ez a fórum de talán egy kérdés segít.
Glock vásárlás el?tt állok és ezzel kapcsolatos kérdést tennék fel. Eddig ott tartok hogy a papírok rendben, kinéztem egy fegyvert. Az árat kb. megbeszéltük. Most következik a személyes tapi. Mit nézzek, pontosan ha kopik hol kopik, mik a jelek és a pontok?
A vásárlásinak ugye a C szelvényét hagyom az eladónál?

Köszönöm a segítségeteket.
antiszoc
Tag

Regisztrált: 02.06.10
Elküldve: 2010.06.19 21:01
Szia Orion!
A fegyver egy id?s ügyvédé,aki anno önvédelmi fegyverként vette. Pontosan nem tudom mennyi id?s,de az biztos,hogy nem sokat használta. Jöv? héten megyek megnézni,akkor tudok b?vebb infokat mondani. Segíthetnél,mit is kell néznem egy használt Glock vásárlásakor!
Szerző RE: Glock 36
Orion
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 01.07.07
Elküldve: 2010.06.19 19:02
Hány éves a fegyver? Mennyit l?ttek vele? Milyen az esztétikai állapota? Mennyire tiszta belül (ez sokat elmond a tulajdonosáról)? Minden gyári tartozék meg van hozzá? Mit ad még a fegyverhez (tok, +tár, tártartó, kicserélt irányzék stb.) Sok mindent figyelembe lehet venni vásárláskor.
Szerkesztette: Orion - 2010.06.19 19:07
antiszoc
Tag

Regisztrált: 02.06.10
Elküldve: 2010.06.19 17:20
Sziasztok!
Én még új vagyok a fórumon,és a segítségeteket szeretném kérni. Van egy használt Glock 36 amit szeretnék megvásárolni. Mennyi a reális árra ennek a fajtának,amit még megadjak érte? El?re is köszönöm!
BlackMagic
Tag

Regisztrált: 12.02.10
Elküldve: 2010.06.04 17:10
Pont a napokban gondoltam rákérdezek, hogy nálunk lehet-e már kapni a 4.generációs modelleket?!
wrtzp
Tag

Regisztrált: 01.01.70
Elküldve: 2010.06.04 12:28
ha a gen4-re gondolsz akkor Magyarországon nem tudom de a boltban Szigetszentmiklóson tegnap láttam....::smiley)))
mykeee
Tag

Regisztrált: 13.11.08
Elküldve: 2010.06.04 11:00
Halihó Glocker testvérerek.. Nem tudja valaki, hogy mikor jelenik meg Magyarisztánban az új cserélhet? hátsó markolat héj rész? csodaszer?
BlackMagic
Tag

Regisztrált: 12.02.10
Elküldve: 2010.05.25 09:42
2Sogron:
Szerintem a választ Te is tudod (sajnos)!
Egyébként amit írtál, az az utolsó pontig igaz.
Egyes vezet?knek viszont még az sem elég, ha az ember nap mint nap vásárra viheti a b?rét.
Sogron
Tag

Lakóhely: Pilis
Elküldve: 2010.05.24 11:17
Ha rend?r vagy, az sem számít semmit! Ugyanis a Gergényi-korszak óta a rend?r nem privilegizált személy, vagyis neki is k?keményen indokolnia kell, hogy szüksége van a fegyverre! Mondjuk azt nem tudom, hogy ha a rend?r egy késelést észlel, akkor mit fog mondani fegyver hiányában? "Hagyják abba, vagy köpök mint egy láma!"?
Azt a kérdést is feltenném az illetékes személyeknek, hogy ha a rend?r nem kaphat alanyi jogon fegyvert, akkor hogy lehetett egy olyan civil kezében önvédelmi marokl?fegyver, mint pl. Stohl András?
fpeti123
Tag

Regisztrált: 07.05.09
Elküldve: 2010.05.23 20:38
Ha nem vagy rend?r akkor leteszed a fegyver ismereti vizsgát.Aztán legegyszer?bb ha bejutsz a parlamentbe a következ? választásokon.Mert sajna az önvédelmi fegyver magyarországon a normál polgár számára nem macerás hanem lehetetlen.Sajnos ez van.smiley
Szerző RE: Engedély
HondaFan
Tag

Regisztrált: 20.05.10
Elküldve: 2010.05.20 17:08
Sziasztok
Új vagyok az oldalon és lenne pár kérdésem...
Önvédelem céljából ,hogyan tudom lerakni az engedélyt?
Gáz-Riasztóra megvan az engedélyem, de ahogy hallottam sokkal macerásabb lerakni élesre...
Nem felvágni akarok a fegyverrel meg ész nélkül lövöldözni...

El?re is köszönöm. Bánfalvi Zsolt.
Sogron
Tag

Elküldve: 2009.08.25 13:38
Blue-MOD írta:
Végre én is csatlakozhattam a Glock táborhoz smiley (G17 4. gen. 1 éves kb 100 lövéssel)
Igaz egyenl?re még a l?téren van tartva, de folyamatban van a megszerzési smiley

Üdvözlet a Glock-tulajdonosok között és gratulálok a fegyverhez! Az biztos, hogy még véletlenül sem fogsz csalódni a választásodban!
Blue-MOD
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Tatabánya
Regisztrált: 07.08.09
Elküldve: 2009.08.25 09:27
Végre én is csatlakozhattam a Glock táborhoz smiley (G17 4. gen. 1 éves kb 100 lövéssel)
Igaz egyenl?re még a l?téren van tartva, de folyamatban van a megszerzési smiley
adlertag
Tag

Regisztrált: 29.06.08
Elküldve: 2009.08.20 18:59
Ó vazz, ez a sok nicknév már. smiley No majd él?ben folytatjuk egy sör mellett... smiley

Sogron írta:
...
Amúgy elvileg egy cégnél dolgozunk smiley ....
Sogron
Tag

Elküldve: 2009.08.20 16:02
adlertag írta:
Engem megfelel?en idegesít, de -már ne is haragudj- egy kicsit talán eltúlzod. Ez egy 17 éves kisgyerek szájkaratézása, így még csak nem is el?készületi alakzat. TIGY-hez meg ennél "kicsit több kell". Mondjuk azért ide kukkants be: smiley)))
http://www.nethirlap.hu/forumengine.php?par=4&topic=6265
8424 hsz.

Sogron írta:

Igazad van! Ha ezt a fegyvertörvény alkotói hallanák, biztosan nem történne semmi! Ha viszont egy olyan rend?r hallaná, aki megfelel?en idegessé válik az engedély nélkül is fegyvert hordó, vagy így vegyvert vásárolni szándékozó emberek megnyilvánulási, cselekedetei láttán, akkor biztosan indulna néhány (akár fedetten, titkos információgy?jtéssel végzett) vizsgálat, megfigyelés és végül jogi eljárás!

Nem az a baj ugyanis, hogy valaki szeretne egy fegyvert! Sokkal inkább az, amikor (gondolom te is emlékszel rá) valaki kijelenti egy olyan oldalon mint a Glock.hu, hogy ? venni akarna fegyvert, de engedélye az nincs rá. Ha még hozzá vesszük, hogy neki "meg másra is" kell a fegyver, akkor könny? összerakni a dolgokat, hogy kb. mikre gondolt! Ezzel eléri, hogy a törvényesen fegyvert tartókat és visel?ket is vele egy kalap alá vegyék a jogalkotók és tovább szigorítsák a fegyvertörvényt. Ez pedig még a kisebbik gond, mert vajon miért is akarna valaki b?ncselekményt elkövetve fegyvert szerezni? Vagy azért, mert nem fogja fel hogy ezzel saját magát juttatja börtönbe, vagy azért, hogy b?ncselekményt kövessen el.

Ez azért feldob még egypár kérdést, nem gondolod?

Nem hiszem, hogy a dolog jelent?ségét eltúloznám! Ez a kis hülye több internetes fórumon is érdekl?dött megszerezhet? éles fegyver után. Biztos lehetsz benne, hogy nem csak az interneten pedzegeti a dolgot, hanem baráti társaságban, szórakozóhelyen, stb. Ha csak egy ember komolyan veszi - aki tud is stikában tartott fegyvert - akkor máris nagyon nagy a baj. Egy 17 éves fiatalember már nyugodtan ki tudja magát nyírni, vagy ha nincs szerencsénk, akkor azzal megy elégtételt venni a sarki boltoson, mert az két fillérrel drágábban adja a cukorkát! A srác a megnyilvánulásai alapján mentálisan zavart. Nem kellene, hogy egy ilyen kezébe fegyver kerüljön.

Amúgy elvileg egy cégnél dolgozunk smiley úgyhogy mindketten tudjuk, hogy TIGY körébe tartozik már az is, amikor ezeket a dolgokat a megfelel? emberek a fegyverekkel foglalkozó fórumokról kimentik és eltárolják jobb id?kre. Mert persze, hogy megfigyelik a www.glock.hu-t is, persze hogy figyelik a sajtótermékeket és persze, hogy odafigyelnek arra, amikor egy kis baromarcú fegyvert akar szerezni valamiért.
adlertag
Tag

Elküldve: 2009.08.20 08:54
Engem megfelel?en idegesít, de -már ne is haragudj- egy kicsit talán eltúlzod. Ez egy 17 éves kisgyerek szájkaratézása, így még csak nem is el?készületi alakzat. TIGY-hez meg ennél "kicsit több kell". Mondjuk azért ide kukkants be: smiley)))
http://www.nethirlap.hu/forumengine.php?par=4&topic=6265
8424 hsz.

Sogron írta:

Igazad van! Ha ezt a fegyvertörvény alkotói hallanák, biztosan nem történne semmi! Ha viszont egy olyan rend?r hallaná, aki megfelel?en idegessé válik az engedély nélkül is fegyvert hordó, vagy így vegyvert vásárolni szándékozó emberek megnyilvánulási, cselekedetei láttán, akkor biztosan indulna néhány (akár fedetten, titkos információgy?jtéssel végzett) vizsgálat, megfigyelés és végül jogi eljárás!

Nem az a baj ugyanis, hogy valaki szeretne egy fegyvert! Sokkal inkább az, amikor (gondolom te is emlékszel rá) valaki kijelenti egy olyan oldalon mint a Glock.hu, hogy ? venni akarna fegyvert, de engedélye az nincs rá. Ha még hozzá vesszük, hogy neki "meg másra is" kell a fegyver, akkor könny? összerakni a dolgokat, hogy kb. mikre gondolt! Ezzel eléri, hogy a törvényesen fegyvert tartókat és visel?ket is vele egy kalap alá vegyék a jogalkotók és tovább szigorítsák a fegyvertörvényt. Ez pedig még a kisebbik gond, mert vajon miért is akarna valaki b?ncselekményt elkövetve fegyvert szerezni? Vagy azért, mert nem fogja fel hogy ezzel saját magát juttatja börtönbe, vagy azért, hogy b?ncselekményt kövessen el.

Sogron
Tag

Elküldve: 2009.08.19 09:12
adlertag írta:
Nem történne semmi. Körülbelül egy értelmi színvonalon mozognak ezzel a Snapperrel. smiley vagy inkább smiley

fpeti123 írta:
Ha ezt a fegyvertörvény alkotók hallanák smiley

adlertag
Tag

Elküldve: 2009.08.17 08:38
Nem történne semmi. Körülbelül egy értelmi színvonalon mozognak ezzel a Snapperrel. smiley vagy inkább smiley

fpeti123 írta:
Ha ezt a fegyvertörvény alkotók hallanák smiley
fpeti123
Tag

Regisztrált: 07.05.09
Elküldve: 2009.08.16 18:16
[quote]Snapper írta:
Hello!
Ha ezt a fegyvertörvény alkotók hallanák smiley Airsoftozni ne menny vele nagyot csíp smiley
Szerkesztette: glock - 2009.08.23 21:47
hbalazska
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Big City
Regisztrált: 22.06.09
Elküldve: 2009.08.16 13:17
glock írta:
hbalazska írta:
Elküldtem az adatokat! A hüvelyvonós dolog majd kés?bb lesz aktuális, mert gondolom Szigetszentmiklósra kellene kimenni és az most id?hiányában nem megy egyenl?resmiley

Közben még annyi merült fel, hogy az els? irányzék olyan mintha mozogna jobbra balra. Ez el?fordulhat, kikophatott? A fém irányzékra csere gondolom nem nagy kunszt egy fegyvermesternek. Csak annyi a kérdésem végülis, hogy az is lötyöghet e és , hogy elöl hátul cserélni kell vagy elég csak az els?t.

köszi és bocs a sok hülye kérdésért smiley

Az eredeti m?anyag el?re pár száz FT. Te is ki tudod cserélni, a hüvelyvonót is nem nagy ügy. De ha ellátogatsz a boltba egyéb dolgokat is meg tudsz nézni ötletet adva a családnak ajándék ügyben!!

Valószín? kerítek rá sort és kilátogatok. Köszi...

"Mess with the best , die like the rest..."
Oldal: 1 / 2 1 2 >
Ugrás a fórumra:
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztrált?
Kattintson ide !

Elfelejtette jelszavát?
Kérjen újat itt.
Pisztoly típusok

Szavazás

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Hartai099
2024.09.08 12:32
Vannitt valaki? 19x lecseréltem 19x et 45MOS+ Holosun SCS.. csoda fegyver. Tűpontos

Kalashnikov
2023.12.28 09:52
Nyugodjék békében! Remélem a cég további működését ez nem befolyásolja. Kalashnikov (akinek három glock-ja van)

GlockMogyi
2023.12.28 09:24
Üdv! Sajnálatos hír…Elhunyt Gaston Glock Úr😢Köszönjük a szerzeményét!!!

Hartai099
2023.12.13 18:28
Sziasztok újra itt 13 éve volt glock 19 esem.. most vettem wgy 19x et nagyon jó a cucc 😘

GlockMogyi
2023.01.25 14:34
Üdv! Valakinek 17 vagy 19 eladó van esetleg?

FoxCruel
2023.01.17 21:46
Üdv ! Glock 44-est vennék ! Tel.: 06-20-5150104

FoxCruel
2022.11.08 22:10
Miért nem lesz/volt ha meg szabad kérdezni? smiley

glock
2022.11.08 14:06
Sajna nem lesz!

Kalashnikov
2022.09.08 12:31
Üdv! Idén lesz Glock kupa?

FoxCruel
2022.09.04 22:56
Üdv ! Idén lesz Glock kupa ?

newman
2021.10.02 21:20
Üdv! Idén lesz Glock kupa?

GlockMogyi
2021.07.02 22:11
Üdv! 2021 Glock kupa???

anti
2020.07.29 22:08
Sziasztok! Valaki tud ajánlani Glock 17-hez megfizethető IPSC tokot? És hol rendelhetem meg? Köszönettel a segítséget!

Tomi Glock
2020.01.13 14:44
Van raktáron. Kérlek hívd a boltot a 24 / 465 373-on

theeba
2020.01.04 20:03
Üdvözlet! G41 Gen4 várható e a közeljövőben, ha igen, milyen árban lesz a 34-hez képest?

glock
2019.12.24 15:25
Szia Olivér! Sajnos nem lesz olcsó! IWA magasságában lesz hozzáférhető, jelezzük a glockshop.hu oldalon is!

olivers
2019.12.22 14:16
Sziasztok! A glock44-re mikortol lehet előfizetni? Illetve mikor várhato az érkezése? Ha van info én jelentkeznék az árával amint lehet! Kérem üzenjetek ha tudtok vmi biztatot!

p-worm
2019.09.23 18:14
Köszi Ördi!

hundevil
2019.09.23 17:34
https://drive.google.com/
drive/folders/1puewvJebHm
aIDCus_-pJbJZvykHaaoKP?fb
clid=IwAR0Tq7MMXjkdigYuvh
roYfBYVMV1MFMmCHb5ptDxYek
pXU1j6TcNQvVnatA szívesen smiley

dobrosig