Köszi a tapasztalat megosztását jó lenne kipróbálni , mert én csak a gyári sütést ismertem meg 21 év alatt /no meg azt , hogy mennyit öregszik a rugó /
Udv az erdeklodoknek!
Kicsereltem a vezerlorugot, utoszegrugot, illetve az utoszegbitosito rugot Ghost termekekre.
Az utszegrugo GHOST ROCKET, ami nemcsak a sutest konnyiti, de van rajta egy kis butyok, ami megakadalyozza, hogy az elsutes megtortente utan a billentyut meg tovabbhuzd (erre meg visszaterek), az utoszegrugo a gyari 6lbs helyett 4 lbs, az utoszegbiztosito rugo pedig szinten konnyitett.
A csomagban van meg egy gyari 6lbs, de Ghost markaju utoszegrugo, illetve egy erositett elsuto rugo is. Az erositett elsuto rugo ugyan konnyiti a sutest, viszont a konnyitett utoszegrugoval nem lehet egyutt hasznalni, mert nem lesz eleg ero, hogy a billentyut ujra elorehuzza, azaz nem tudsz tovabb loni. (erre fel is hivjak a figyelmet, en kiproblatam, tenyleg igy van, minden masodik elsutesnel akadaly).Az erositett elsutorugot annak ajanlom, aki nem akar konnyitett utoszegrugot hasznalni.
A fegyver egy Glock 26, vadonatuj, csak a gyari ket probaloves lett leadva vele eddig.
Ebben az allapotban az elsuteshez szukseges ero 2.95 kg volt. (Kicsit sok, elvileg 2.5-nek kellene lennie, bar lehet par szaz loves utan ez lecsokkent volna)
Az utoszegrugo es az utoszegbiztosito rugo kicserelese utan 2.2 kg-ra csokkent.
A vezerlorugo csereje meg 0.1kg-t vitt le, azaz a vegredmeny 2.1 kg lett.(tobbet vartam volna)
Viszont egy teljesen mas elsutes. Nincs nyulos (glockos) elsutes. A hatarozottan erezheto pontig szinte ellenallas nelkul, vajpuhan elhuzhato a billentyu, utana pedig csak egy kis extra ero, es a elsult. A billentyu utja pedig hatarozottan erezhetoen rovidult, duplazasnal alig kell eloreengedni a billentyut az ujabb loveshez.
Szoval osszessegeben szerintem nagyon jo, es igazan megeri azt 7770 Ft-ot, amit dollarban rakoltottem a cuccokra, meg postazasra
Amit viszont a vegere hagytam, es NAGYON FONTOS!
EZT AZ VEZERLORUGOT NEM CSAK EGYSZERUEN KICSERELED, ES KESZ. MEGMUNKALAS SZUKSEGES!!!
MIVEL GYARILAG A BUTYOK OLYAN HOSSZU, HOGY NEM ENGEDI ANNYIRA HATRAHUZNI A BILLENTYUT, HOGY EL TUDJA ENGEDNI AZ UTOSZEGET.
Azaz mi tortenik, ha csak berakod, es toltofogast vegzel? Elsutni nem tudod, ergo nem fogod tudni szetszedni a fegyvert!!! (csak kisebb nagyobb barkacsolassal)
Nagyon fontos, hogy a szan fedolemezet kicsereld a narancssarga roved darabra, ami megengedi, hogy becsusztasd a kis glock szerszamot, es elsusd a fegyvert.
Szoval elkezded reszelgetni a butykot, proba, nem jo meg...reszeles...proba...es igy tovabb. Mindaddig, amig elered azt a hosszusagot, amikor mar a fegyver elsul.
En kb 10-szer szedtem szet, raktam ossze...
Addig, amig nem tudod konnyen elkezdeni a toltofogast, addig ne is eroltesd!!!! Reszelj!!!
A youtube-n keress ra, es lathatod mi a menete!
Ezt a kis monologot felrakom az index glock forumara is kepekkel.
Ja, remelem egy kicsit feldobom ezt a forumot, mert eleg halott...
anti 2020.07.29 22:08 Sziasztok! Valaki tud ajánlani Glock 17-hez megfizethető IPSC tokot? És hol rendelhetem meg?
Köszönettel a segítséget!
Tomi Glock 2020.01.13 14:44 Van raktáron. Kérlek hívd a boltot a 24 / 465 373-on
theeba 2020.01.04 20:03 Üdvözlet! G41 Gen4 várható e a közeljövőben, ha igen, milyen árban lesz a 34-hez képest?
glock 2019.12.24 15:25 Szia Olivér! Sajnos nem lesz olcsó! IWA magasságában lesz hozzáférhető, jelezzük a glockshop.hu oldalon is!
olivers 2019.12.22 14:16 Sziasztok! A glock44-re mikortol lehet előfizetni? Illetve mikor várhato az érkezése? Ha van info én jelentkeznék az árával amint lehet! Kérem üzenjetek ha tudtok vmi biztatot!