Szia, köszönöm válaszodat! Nem sportolási, hanem önvédelmi célra vásárolnék fegyvert. Az Fp 9 nagyon nagy kényelmetlen a viselése, ritkán hordók magamnál fegyvert, de a para nagyon nagynak és nehéznek bizonyult. A 26-os felé kacsingatok, de az egyik tárat szeretném majd nagyobbra cserélni.
Szia. Pisti
Szia, en anno 19-est vettem, hogy kompromisszumot kossek a sport hasznalhatosag, es a nyari rejthetoseg kozott. A kompromisszum az olyan altalaban, hogy mindkettot kielegiti, de egyikre se tokeletes...Hibatlan pisztoly a 19 versenyezni. Pontos, simul a kezbe, stb...ez mindaddig igaz, amig kezedbe nem fogsz egy 17-est. 26-ost meg pont azert vettem most, mert nyaron rovidgatya/polo kombinaciohoz meg a 19 is sok volt...nem sok a kulonbseg, de pont annyi, hogy a 26-ost egy kis ovtaskaba is bedobod, amig a 19-hez mar nem eleg a kis ovtaska (eleg, csak nehez bezippzarozni, es kinyomja az oldalat). Ha meg esetleg bokatokkal akarod nyaron, mikor nincs az emberen zako, akkor meg csak a 26 a nyero. Egyebkent meg ha mindennapi hordas a fontos, akkor akarki akarmit mond, minden minusz grammnak orul az ember, ha egesz nap az ovet huzza...
Ami egyertelmu hatrany a 26-nal az csak akkor hatrany, ha sportolni is akarod esetleg hasznalni. alapbol eleg kenyelmetlen a rovid markolat, nem tudsz rendesen rafogni, illetve megtamasztani a masik kezzel. Ezen lehet segiteni hosszabb tarral, illetve tartoldoval, de akkor mar pl nem indulhatsz production kategoriaban IPSC versenyen.
Amugy minden ugyanaz a ket fegyveren, kiveve a helyretolorugo rendszere.
gen III vs IV? ez kinek a pap, kinek a papne kerdes. Fogd kezedbe mind a kettot, es dontsd el melyik texturat szereted jobban. Ha esetleg nagyon nagy kezed van, akkor a gen IV cserelheto markolatpanelje a baratod lehet... Mostanra mar a gen IV is elterjedt, ugyhogy a tuningkiegeszitok szinte mindegyike elerheto ahhoz is.
udv
Miki
Sziasztok. Most akarom lecserélni kicsit öreg Fp 9-esemet, Glock 19 vagy 26-os érdekkel. Kérdésem a kett? között a méret és a tárkapacitás csak a különbség vagy valami más is, illetve mi a különbség a III. gen és a IV. gen ugyan ilyen fegyverek között, megéri-e IV. gen. venni a III. helyett.
A Fp 9-t?l kisebb méret?t szeretnék, szerintetek melyik a jobb választás, civil és majdan nyári ruhához.
anti 2020.07.29 22:08 Sziasztok! Valaki tud ajánlani Glock 17-hez megfizethető IPSC tokot? És hol rendelhetem meg?
Köszönettel a segítséget!
Tomi Glock 2020.01.13 14:44 Van raktáron. Kérlek hívd a boltot a 24 / 465 373-on
theeba 2020.01.04 20:03 Üdvözlet! G41 Gen4 várható e a közeljövőben, ha igen, milyen árban lesz a 34-hez képest?
glock 2019.12.24 15:25 Szia Olivér! Sajnos nem lesz olcsó! IWA magasságában lesz hozzáférhető, jelezzük a glockshop.hu oldalon is!
olivers 2019.12.22 14:16 Sziasztok! A glock44-re mikortol lehet előfizetni? Illetve mikor várhato az érkezése? Ha van info én jelentkeznék az árával amint lehet! Kérem üzenjetek ha tudtok vmi biztatot!